Oudercontact

Om het rapport, welbevinden en de evolutie van jullie kind te bespreken houden we periodiek een oudercontact doorheen het schooljaar. Ouder en school vormen een tandem: samen zoeken we hoe jouw kind maximale ontwikkelingskansen krijgt. We vinden het belangrijk dat jouw kind zich op school goed voelt, dat het graag naar school komt en dat het sterk bij het schoolgebeuren betrokken is. We hebben immers hetzelfde doel: werken aan een positief opvoedingsklimaat waarin jouw kind kan openbloeien. 

Vanaf nu kan je nu een oudercontact reserveren via onze reservatiepagina. Jouw reservatie komt automatisch in de agenda van de klasleerkracht terecht. Hiermee zorgen we voor een efficiënte planning.

 

Na reservatie krijg je een mail met de nodige link. In geval van gescheiden ouders vragen we jullie om 1 reservatie te maken en deze de delen met de andere ouder. Hieronder meer info.

 

Als school gaan we er vanuit dat beide ouders het beste willen voor hun kind. Of ze nu gescheiden zijn of niet. Beide ouders zijn geïnteresseerd in het welbevinden van hun kind. Daarom is het van belang dat de school spreekt met beide ouders. Wij geven er de voorkeur aan dat jullie samen op het oudercontact aanwezig zijn. Je bent ook samen ouder van je kind.

Is dit moeilijk voor jouw situatie? Contacteer de klasleerkracht. Zij/hij helpt dan zoeken naar een oplossing die voor beide ouders haalbaar is.

Reservatiepagina's

Mogelijk gemaakt via

Logo Bookings_edited.jpg