Logo poëziewandeling zomerlezen_edited.png

Poëziewandeling - ZomerleZen

Nu het stilaan wat mooier weer wordt, kriebelt het misschien om de natuur in te trekken. Misschien kan je dat ook combineren met wat leesplezier?

 

Wat?

De gekende Moereveldwandeling met een extra 'zomerlezen-touch'.

- Start met het gezin aan kinderboerderij 'd Oude Smelterij en volg de bordjes van het Moereveldpad.

(https://www.westtoer.be/nl/moereveldwandelroute)

- Om de halve kilometer kom je op je pad een poëziehuisje tegen, in totaal .

- Scan de QR-code en lees het gedicht! Of misschien laat je het lezen door je kotertje? Is het een knotsgek doegedicht? Een mysterieus raadgedicht? Of een heuse tongtwister? Plezier gegarandeerd!

 

Iets te winnen?

Ja hoor. Hou jullie gokjes van de raadgedichten ergens bij en geef ze aan ons door via het online formulier dat via de QR-code van gedicht 13 in te vullen is. Misschien winnen jullie wel een knaller van een gedichtenbundel! Trekking van de winnaars gebeurt in de eerste week van het nieuwe schooljaar.

 

En, o ja,

Nadat je de laatste code hebt gevonden, sla je rechtsaf voor een ijsje in ijsboerderij 't Moereveld. Wedden dat de kinderen niet zullen protesteren?

De poëziewandeling wordt wekelijks nagekeken en blijft staan tot het einde van de zomervakantie. Maar mocht er toch ergens een huisje gesneuveld zijn, laat het ons zeker weten! Wij doen het nodige!

Poëziewandeling volbracht?

Logo poëziewandeling zomerlezen_edited.png

PROFICIAT! Je hebt de poëziewandeling met succes afgerond! Via onderstaande knop kan je jouw woorden van de raadgedichten invullen en meedoen aan de wedstrijd! Succes!

Let op: enkel voor leerlingen van basisschool De Revinze in Torhout. Deelname mogelijk t.e.m. 31/08/2021